Naša priča

O NAŠEM VEGANSKOM POTHVATU ZA DOBROBIT CIJELE PLANETE, SVIH LJUDI I ŽIVOTINJA

DOBRODOŠLI

Dobrodošli, mi smo vaš veganski fast food i ekološka trgovina hrane, gdje radimo najbolje za sve – ljude, životinje i prirodu. Osim što poslužujemo jela i proizvode direktno na našoj adresi i uz mogućnost dostave, imamo i veleprodaju proizvoda za restorane, trgovine, hotele i sl., te po dogovoru radimo i ketering.

NAŠA MISIJA

Naša misija je donijeti tradicionalne gurmanske okuse na zdraviji način, bez kompromisa po pitanju okusa. Kod nas možete pronaći raznovrsna jela, od pljeskavica i kobasica do falafela i kebaba, sve pažljivo pripremljeno kako bi zadovoljilo i najzahtjevnije gurmane.

NAŠA FILOZOFIJA

Naša filozofija je jednostavna: ponuditi ukusna, zdrava jela čiji su glavni sastojci 100% ekološki a dolaze od prijatelja iz Slovenije, s veganske eko kmetije Vege&Dobro, čime osiguravamo vrhunsku kvalitetu i povjerenje. Svaki naš obrok oplemenjen je dobrim i
pozitivnim mislima i željama, čineći ga više od hrane – on je odraz ljubavi prema životu i posvećenosti dobrobiti svih bića i okoliša.

Osim što možete uživati u našim jelima, u našoj eko trgovini nudimo iste sastojke koje koristimo u pripremi obroka. Tako možete kod kuće brzo i jednostavno pripremiti svoje omiljeno jelo, znajući da koristite ekološki certificirane proizvode najviše kvalitete.

NAŠ TIM

Iza svega stoji strastveni tim – Berislav i Đurđica, koji već 9 godina nude veganske proizvode. Njihova je strast – zdraviji način života i posvećenost eko održivosti.


Kod nas ne samo da možete jesti zdravo, već možete doprinijeti zaštiti životinja i prirode. Dio naše zarade doniramo u svrhu zaštite životinja i očuvanja okoliša, jer vjerujemo da svaki korak prema održivosti čini razliku.


Ako želite jesti zdravije bez odricanja od poznatih okusa, posjetite nas i doživite kako zdrava hrana može biti ukusna i održiva. Radimo za ljude koji žele živjeti zdravije i jesti ukusno, dok istovremeno pomažu životinjama i prirodi.

BERISLAV I đurđica
žele svima sve najbolje